Zona Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Cina

[email dijaga]

EN
Urang Promosikeuncageur éndahbudak leutik!

Nyadiakeun solusi parabot tempat kaulinan. Perencanaan tempat kaulinan outdoor sarta indoor, karya dimimitian ti desain produk, jualan na pituduh instalasi, pangropéa tempat kaulinan. Pikeun nyiptakeun bumi kaulinan anu aman pikeun kulawarga.

10

TAHUN

125

Tim
Saha urang

Urang Ngamajukeun kaséhatan

alus pisan [budak leutik]

Play mangrupakeun kabagjaan basajan. eta nyumbang kana ngembangkeun kognitif, fisik, sosial, jeung émosional barudak. ogé pohara alus pikeun nawarkeun kasempetan idéal pikeun kolotna pikeun pinuh kalibet jeung kids maranéhanana.
ulin

AMirplay gaduh langkung ti 10 taun pangalaman salaku produsén tempat kaulinan indoor. Urang ngarancang, ngahasilkeun sarta masang parabot tempat kaulinan indoor komérsial unik pikeun konsumén urang sangkan kids senang. Kami ngarancang sareng ngawangun unggal unsur pikeun spésifikasi anjeun, dipandu ku standar kaamanan Éropa anu berlaku.

Luncat

AMirplay gaduh langkung ti 10 taun pangalaman salaku produsén tempat kaulinan indoor. Urang ngarancang, ngahasilkeun sarta masang parabot tempat kaulinan indoor komérsial unik pikeun konsumén urang sangkan kids senang. Kami ngarancang sareng ngawangun unggal unsur pikeun spésifikasi anjeun, dipandu ku standar kaamanan Éropa anu berlaku.

gambar desain

Pikeun nyiptakeun kulawarga anu pikaresepeuntanah maén aman.

Kumaha ngarancang barudaktaman kaulinan?
--------Ti métode desain.
1.Alam jeung kasenangan2.Inténsifkeun warna pikeun narik panon3.Téma anu has, nyiptakeun kasenangan4.Jieun kagiatan anu ngamajukeun interaksi
Meunangkeun di touch

Kapal bajak laut

pangalalanaan

Kaulinan barudak

Tanah heran

puri heran

Ngadu bal

pangalalanaan

/
Urang mantuan Anjeun

Remen ditanyakeun

patarosan [FAQ]

Dina kaca ieu, anjeun bakal manggihan jawaban kana patarosan urang mindeng ditanya ku konsumén urang ngeunaan sudut kids, playgrounds jeung taman trampoline.
Kami bakalsenang pikeun
mantuan Anjeun.
Sabaraha harga tempat kaulinan indoor anjeun per pasagi kuring ...
Ieu mangrupikeun salah sahiji patarosan anu sering naroskeun ka seueur palanggan. Naha klien naroskeun patarosan sapertos kitu, mangga tingali di handap: Pikeun barudak di tempat kaulinan indoor ngabalukarkeun sarat téhnologi low sarta bangbarung Éntri low. Dina 5 ka 10 taun katukang taman tempat kaulinan jero ruangan sareng pabrik taman trampolin muncul di sakumna nagara. Hasilna kompetisi harga goréng, jadi loba pabrik leutik ngitung harga nurutkeun méter pasagi, tapi maranéhna teu nganggap kualitas produk. Th
Kumaha ngamimitian taman tempat kaulinan indoor sareng trampol...
1. Mariksa kaayaan pasar konsumen lokal sarta trend ngembangkeun.
2: Nangtukeun niat muka toko - lokasi - wewengkon sarta skala investasi.
3: Finalize skala investasi nurutkeun kaayaan toko.
5: inspeksi widang lokasi proyék, pikeun ngalakukeun assessment komprehensif.
6: Nangtukeun kriteria beuli parabot.
7. manggihan suppliers cocog tur mimitian tata desain situs.
8. ngartos prosedur impor parabot, sarta prosedur.
mangga
ninggalkeun
pesen