Zona Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Cina

[email dijaga]

EN

Kolot-anak Playground

Amirplay

Tempat kaulinan kolot-anak

Wewengkon ieu utamana wewengkon teka komprehensif, wewengkon bisa nyetél jeung kolam renang keusik, Toys pantai, puzzles, blok jeung tipe séjén Toys Palasik, barudak bisa ngarasakeun hal ieu bari interacting jeung kolot, pikeun ngamajukeun komunikasi antara barudak jeung kolot. .


kasalametan

Pastikeun produk rengse sampurna tanpa objék seukeut, objék teuas sarta hal séjén nu bisa kalayan gampang ngabalukarkeun ngarugikeun ka barudak.

Panjat Pinang sareng kakuatan narik dina jaring pelindung dilarang.


Daptar pariksa rutin kaamanan

naha saluran kaamanan sareng saluran seuneu dibuka. 

teu aya akumulasi lebu anu gampang kaduruk sareng ngabeledug.

 naha aya bahaya kahuruan di sabudeureun, ulah nempatkeun hawu, pamanas listrik jeung alat pemanasan séjén gigireun alat kaulinan barudak.

naha wiring parabot electrification geus sepuh, short-circuit poténsi masalah.

syarat kaamanan séjén, alat-alat hiburan kudu diatur tanda kaamanan di tempat perlu jeung posisi eye-catching. Rambu kaamanan dibagi jadi opat rupa, saperti rambu larangan (beureum), rambu peringatan (konéng), rambu instruksi (biru), rambu ajakan (héjo). 


pamiaraeun

Kahiji sakabeh, kudu mastikeun yén alat sorangan beresih jeung beberes, naha aya lebu atawa lebu di jero jeung di handapeun alat, lamun aya, mangga dipiceun. 

Dina cuaca tiis, bagian plastik kedah dipariksa pikeun sepuh sareng narekahan.

Alat-alat listrik kedah salawasna pariksa naha pelumas perlu ditambahkeun atawa diganti, utamana sistem tekanan minyak bisa langsung mangaruhan operasi normal pakakas, sarta sistem tekanan hawa kedah pariksa naha compressor hawa sarta inlet silinder jeung liang outlet diblokir. 

Alat-alat listrik nengetan aspék wiring, kudu keukeuh dina ngalakukeun cek circuit mingguan, ngaganti bagian sepuh tur wiring, ngajawab hazards kaamanan. 


Tempo sadaya poto
Naha milih kami
  • Tabungan kalapa
  • Tim Desain Di-Bumi
  • Pro instalasi
  • Kéngingkeun bantosan dana

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan Luncat Area?

Telepon: +86-15858526929
Tanya patarosan anjeun
Mata pelajaran anu patali
mangga
ninggalkeun
pesen