Zona Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Cina

[email dijaga]

EN

Kursus ninja

Amirplay

Kursus ninja

gambaran

Ninja Breakout mangrupikeun daérah fungsional anu paling nangtang dina taman trampolin, sareng konsépna asalna tina acara realitas kalapa "American Ninja Warrior", anu ayeuna parantos janten olahraga anyar. Proyék utamana boga kantong bolu, panto ditunda, leumpang sasak, sasak ngambang, cingcin leungeun, cingcin suku, bunderan slide, ayun bar, cangreud tinggi, net tong nanjak, tali ayun, kasaimbangan beam, tangga jeung item hanca séjén, mangrupa senang jeung nangtang susunan ngajalankeun, luncat, climbing jeung test kasaimbangan salaku salah sahiji hiburan-tipe proyék kabugaran


Kumaha ulin

Pamaén ngaliwatan ngajalankeun, jumping, climbing, balancing jeung lampah sejenna ngaliwatan sagala proyék dina gilirannana, sarta tungtungna ngahontal tungtung pencét tombol eureun waktos. Pamaén panggancangna ngaliwatan catetan waktu bakal kacatet dina papan skor, pikeun pamaén séjén tangtangan. Sababaraha pamaén bakal ditantang dina gilirannana jeung waktu shortest bakal meunang.


Pentingna nilai

Latihan koordinasi sakabeh awak, bisa latihan otot dada, otot tonggong, otot beuteung jeung kakuatan otot anggota awak. Dina prosés nembus pikeun meunangkeun rupa-rupa pangalaman saperti pikagumbiraeun, sukses, gagal, bisa enrich parasaan jeung pangalaman maranéhanana. Latihan nyali pamaén, ningkatkeun kapercayaan diri sareng pamikiran strategis, katekunan sareng tekad pikeun ngahontal tujuan. Anggo hiburan pikeun ngahontal kabugaran olahraga, ngalatih ukuran otot leungeun sareng suku anu kuat sareng kuat, kakuatan fisik tibatan jalma biasa.


Tips kaamanan

Nyered pamaén séjén salila kompetisi dilarang.


pamiaraeun

Staf taman trampoline kedah rutin ngajaga tur nguji sakabeh parabot hiburan, sarta eta kudu rutin dijaga nurutkeun kode pangropéa, sarta sagala masalah atawa karuksakan kapanggih kudu repaired tur diganti dina jangka waktu nu.

Tempo sadaya poto
Naha milih kami
  • Tabungan kalapa
  • Tim Desain Di-Bumi
  • Pro instalasi
  • Kéngingkeun bantosan dana

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan Luncat Area?

Telepon: +86-15858526929
Tanya patarosan anjeun
Mata pelajaran anu patali
mangga
ninggalkeun
pesen