Zona Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Cina

[email dijaga]

EN

Daérah Luncat Gratis

Amirplay

Daérah Luncat Gratis

gambaran

Utamana pikeun pamula proyék sareng murangkalih, Pamaén ngan saukur tiasa ngabéréskeun parantosan sapertos luncat deui, luncat sit sareng gerakan sanésna, kalayan bimbingan palatih profésional.

Wewengkon trampolin gratis, kalebet trampolin ngadengdekkeun, platform bouncing sareng fungsi sanésna pikeun nguji fungsi fisik jalma dina hawa. Wewengkon ieu tiasa dianggo sacara lega sareng tiasa dianggo pikeun sababaraha kagiatan kelompok ageung sapertos kaulinan kolot-anak, kursus Tai Chi, kursus kagiatan, jsb.


kasalametan

1.Reliable bahan: kuat jeung lemes badarat mat. Kulit PVC mastikeun ka EN71-2/-3, Lemes busa mastikeun ka GB / T 8332-2008, Awét spring mastikeun ka GB / T 1222-200

Bahan anu non-toksik sareng ramah lingkungan. Bahan anu dianggo kedah gaduh tingkat stabilitas anu tangtu pikeun ngahindarkeun timbulna polutan kusabab parobihan dina lingkungan luar, sapertos suhu sareng kalembaban, salami operasi taman.

2.Trampoline tanda parentah kaamanan taman, kudu dipasang dina lawang aula trampoline conspicuous, sarta di wewengkon aktivitas dina unggal rentang luyu, dipasang tanda parentah kaamanan.

3.Timely ngingetkeun sarta ngeureunkeun pamaén taman trampoline teu sasuai jeung aturan kabiasaan pencegahan

4.All staf, tugas patroli dina sakabéh rentang taman trampoline, ngalakukeun pakasaban hade clearance kaamanan.


pamiaraeun

Trampolin peryogi pangropéa rutin, boh di handap sareng di luhur. Operator kudu rutin pariksa surfaces cinyusu keur karuksakan. Cinyusu handapeun trampolin ogé kedah dipariksa rutin.

Staf taman trampoline kedah rutin ngajaga tur nguji sakabeh parabot hiburan, sarta eta kudu rutin dijaga nurutkeun kode pangropéa, sarta sagala masalah atawa karuksakan kapanggih kudu repaired tur diganti dina jangka waktu nu.


Tempo sadaya poto
Naha milih kami
  • Tabungan kalapa
  • Tim Desain Di-Bumi
  • Pro instalasi
  • Kéngingkeun bantosan dana

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan Luncat Area?

Telepon: +86-15858526929
Tanya patarosan anjeun
Mata pelajaran anu patali
mangga
ninggalkeun
pesen