Zona Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Cina

[email dijaga]

EN

Ngadu busa

Amirplay

Ngadu busa

Maén biasa kawas

kabisat nangtung, flip hawa, digolongkeun kana kolam renang bolu, éta ekspresi tiis ahli olahraga. Sajaba ti éta, kolam renang bolu ogé dilengkepan aréa climbing batu, leumpang sabuk datar, tali gantung, jeung sajabana, ku kituna pamaén pinuh ngarasakeun pikagumbiraeun jeung pikagumbiraeun ragrag tina hawa kana sagara busa.


kasalametan

Bahan anu non-toksik sarta ramah lingkungan, Ngahindarkeun pamakéan bahan nu ngandung formaldehida jeung zat toksik lianna. Bahan anu dianggo kedah gaduh tingkat stabilitas anu tangtu pikeun ngahindarkeun timbulna polutan kusabab parobihan dina lingkungan luar, sapertos suhu sareng kalembaban, salami operasi taman.

2.Trampoline tanda parentah kaamanan taman, kudu dipasang dina lawang aula trampoline conspicuous, sarta di wewengkon aktivitas dina unggal rentang luyu, dipasang tanda parentah kaamanan.

3.Timely ngingetkeun sarta ngeureunkeun pamaén taman trampoline teu sasuai jeung aturan kabiasaan pencegahan

4.All staf, tugas patroli dina sakabéh rentang taman trampoline, ngalakukeun pakasaban hade clearance kaamanan.

Sateuacan lebet ka kolam renang bolu kedah mastikeun naha aya jalma di kolam renang, khususna murangkalih, kedah silih antosan ka darat sateuacan lebet.

Dilarang luncat kana kolam renang bolu dina posisi diving, sakali sirah ka handap, éta telat cushion, bahaya pisan.


pamiaraeun

Kolam bolu rutin ngabersihkeun handapeun objék asing, 

Ngaganti kubus bolu ruksak

Staf taman trampoline kedah rutin ngajaga tur nguji sakabeh parabot hiburan, sarta eta kudu rutin dijaga nurutkeun kode pangropéa, sarta sagala masalah atawa karuksakan kapanggih kudu repaired tur diganti dina jangka waktu nu.


Tempo sadaya poto
Naha milih kami
  • Tabungan kalapa
  • Tim Desain Di-Bumi
  • Pro instalasi
  • Kéngingkeun bantosan dana

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan Luncat Area?

Telepon: +86-15858526929
Tanya patarosan anjeun
Mata pelajaran anu patali
mangga
ninggalkeun
pesen
imah
produk
E-mail
kontak