Zona Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Cina

[email dijaga]

EN

Zona dunk

Amirplay

Zona dunk

gambaran

Dunking luhur-luhurna, ngagunakeun gaya rebound tina trampoline jero rohangan mun luncat bal kana karanjang, gampang robah jadi dunk master fancy dunking aréa: pikeun minuhan kahayang sadaya fans anu hayang dunk tapi teu mampuh ngalakukeunana.


Harti trampoline dunking

Ieu mangrupakeun olahraga trampolin komprehensif nu integrates kakuatan, skill, taktik jeung hiburan, greatly enriches pola widang olahraga trampoline urang. greatly enriches pola widang olahraga trampoline urang.

Teu ngan inherits baskét tradisional, tapi ogé ngarecah mode kaulinan tradisional.

Kalayan tambihan élastisitas trampolin, pamaén tiasa ngalakukeun naon waé anu dipikahoyong sapertos macan.

Ngalakukeun sagala jinis gerakan dunking tiasa ngaluarkeun vitalitas sareng kabébasan pamaén sacara maksimal.


Struktur dunks Trampoline

Wewengkon LIPI Trampoline diwangun ku grid permukaan trampoline, beungeut trampoline jeung pigura baja trampoline antara gabungan Spring ieu diaspal jeung tas lemes pikeun nyegah tatu. Hiji tungtung permukaan trampoline bolong diatur nurutkeun barudak jeung atlit sawawa diatur kalawan dua pigura baskét tina jangkungna béda.

Sakabeh wewengkon dunking trampoline ieu enclosed ku jaring kaamanan tinggi 1.2m mastikeun yén éta moal ejected luar wewengkon kaamanan.


Tips kaamanan

Kade ulah ngagantung sakabeh jalma dina karanjang sepanjang waktos. Ngan hiji jalma bisa nangtung dina permukaan trampoline dina waktos anu sareng. Ulah luncat deui mudik antara ranjang trampoline padeukeut


pamiaraeun

Staf taman trampoline kedah rutin ngajaga tur nguji sakabeh parabot hiburan, sarta eta kudu rutin dijaga nurutkeun kode pangropéa, sarta sagala masalah atawa karuksakan kapanggih kudu repaired tur diganti dina jangka waktu nu.

Tempo sadaya poto
Naha milih kami
  • Tabungan kalapa
  • Tim Desain Di-Bumi
  • Pro instalasi
  • Kéngingkeun bantosan dana

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan Luncat Area?

Telepon: +86-15858526929
Tanya patarosan anjeun
Mata pelajaran anu patali
mangga
ninggalkeun
pesen