Zona Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Cina

[email dijaga]

EN

Wewengkon kaulinan sakabeh umur

Amirplay

Wewengkon kaulinan sakabeh umur

Buka tempat kaulinan

Wewengkon muter biasa, kabentuk misah ku jaring kaamanan jeung pigura utama sabudeureun. Ngandung puluhan rupa proyék ulin, nu latihan kakuatan fisik barudak, koordinasi jeung gagasan intelektual, kayaning liang bor, sasak hiji arah, jsb. Di dieu barudak bisa maénkeun sagala rupa proyék kompetisi. Utamana ngawengku kolam renang bola sagara, kapal bajak laut, puri, puteran slide, katumbiri tangga, gurita senang, hawa glide, jsb.

Bor liang utamana ngamungkinkeun barudak boga latihan komprehensif di kabugaran fisik, ngembangkeun gerakan fisik.

Asép Sunandar Sunarya Gélo Latih kamampuan fisik, ngarangsang sumanget positip barudak sareng kawani pikeun ngatasi kasusah.

Kolam bola samudra Bisa diajar warna, ngitung, ngagolongkeun, ngitung, ngalungkeun, gerakan patting, beberesih, disiplin, kabiasaan, jsb.

Geser: Anggota awak sareng koordinasi awak sadayana dina slide pikeun latihan anu kontinyu sareng lengkep.

Sasak ayun & sasak kanu: ngawangun kasaimbangan awak, ningkatkeun koordinasi awak. Ngalatih kawani barudak.

Ngalayang hawa: latihan kabugaran fisik, ngarangsang kawani barudak pikeun ngatasi kasusah.

Croquet: Sikep sareng integrasi bilateral, ngamajukeun tingkat perencanaan gerakan anu luhur.

Bola pijat: nguji kasaimbangan vestibular barudak sareng rasa gravitasi.


kasalametan

Pastikeun produk rengse sampurna tanpa objék seukeut, objék teuas sarta hal séjén nu bisa kalayan gampang ngabalukarkeun ngarugikeun ka barudak.

Panjat Pinang sareng kakuatan narik dina jaring pelindung dilarang.


Daptar pariksa rutin kaamanan

naha saluran kaamanan sareng saluran seuneu dibuka. 

teu aya akumulasi lebu anu gampang kaduruk sareng ngabeledug.

 naha aya bahaya kahuruan di sabudeureun, ulah nempatkeun hawu, pamanas listrik jeung alat pemanasan séjén gigireun alat kaulinan barudak.

naha wiring parabot electrification geus sepuh, short-circuit poténsi masalah.

syarat kaamanan séjén, alat-alat hiburan kudu diatur tanda kaamanan di tempat perlu jeung posisi eye-catching. Rambu kaamanan dibagi jadi opat rupa, saperti rambu larangan (beureum), rambu peringatan (konéng), rambu instruksi (biru), rambu ajakan (héjo). 


pamiaraeun

Kahiji sakabeh, kudu mastikeun yén alat sorangan beresih jeung beberes, naha aya lebu atawa lebu di jero jeung di handapeun alat, lamun aya, mangga dipiceun. 

Dina cuaca tiis, bagian plastik kedah dipariksa pikeun sepuh sareng narekahan.

Alat-alat listrik kedah salawasna pariksa naha pelumas perlu ditambahkeun atawa diganti, utamana sistem tekanan minyak bisa langsung mangaruhan operasi normal pakakas, sarta sistem tekanan hawa kedah pariksa naha compressor hawa sarta inlet silinder jeung liang outlet diblokir. 

Alat-alat listrik nengetan aspék wiring, kudu keukeuh dina ngalakukeun cek circuit mingguan, ngaganti bagian sepuh tur wiring, ngajawab hazards kaamanan. 


Tempo sadaya poto
Naha milih kami
  • Tabungan kalapa
  • Tim Desain Di-Bumi
  • Pro instalasi
  • Kéngingkeun bantosan dana

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan Luncat Area?

Telepon: +86-15858526929
Tanya patarosan anjeun
Mata pelajaran anu patali
mangga
ninggalkeun
pesen
imah
produk
E-mail
kontak